Tack till er, det är över nu

Jag vll bara säga tack till alla er som har skrivit fina kommentarer och stöttat mig. Men nu är det över och jag är krossad..
Jag hoppades för mycket på Sveriges rättsystem, vågade tro för mycket. Nu kommer jag alltid känna mig rädd istället.

Jag hoppas på att Kräket kommer få vad han förtjänar en vacker dag.

Nu är jag nerslagen.

Tack för allt igen.

"Stjärnan"

Helvete, allt är skit

Nu är det över, nu kan allt bara fara. Dom har släppt Kräket och lagt ner allt. Jag får inget besöksförbud iheller. När jag förklarade att jag var rädd för att Kräket skulle göra illa mig så sa dom till mig att inte vara så dramatisk. Alla bevis jag hade sa dom bara att det var jag som hade berättat för honom och att han höll med för att få tyst på mig.

Allt rasar samman nu, allt känns helt lönlöst. Måste man vänta på att fler tjejer ska bli skadade eller att han skadar mig?!
Jag fattar inte hur dom ens inte kan ge det en chans i rätten, men hade det varit ett skattebrott så hade han suttit inne för längesen och suttit där i flera år.. Fy fan är allt jag kan säga om dagen rättsamhälle!! Och du ditt jävla Kräk, har du hört talas om karma? Hoppas du träffas av den en dag.

 

Nu slutar jag att skriva..

 

”Stjärnan”


Han sitter fortfarande där

Nu bråkar polisen, dom tar inte mina bevis på allvar. Jag har väldigt starka bevis där han erkänner. Men jag får tjata och hålla på, ringde även min advokat i dag och hon hade inte fått reda på att Kräket satt i häktet. Men hon skulle ringa och prata med polisen hon också.

 

Polisen släpper förmodligen Kräket på fredag, då ska jag begära besöksförbud. Är bara rädd att Kräket kommer gå på dom jag älskar också. Jag vill i alla fall få en rättegång, jag tror med mina bevis så hade det kanske gått att få han fälld. Önskar han sitter och lider just nu! Kräket satt i häktet även när vi var tillsammans, då sa han att det var något av det värsta han hade varit med om. Jag får i alla fall ge honom några dagar av hemskhet…

 

Hoppas hoppas hoppas

 

”Stjärnan”                           


Nu åker han in!!!

HELVETE!! Nu händer det! Polisen ringde och sa att dom tar in Kräket nu, äntligen ska dom göra det. Jag har väntat men vågade inte tro på det, men jag är livrädd. Jag fick panik när dom ringde och började gråta och skaka. Ringde min familj, pojkvän och vänner, min vackra pojkvän tog ledigt från jobb direkt och kom hem till mig. Underbar han är.

 

Nu kanske det blir nya förhör för mig, och det kommer att bli jobbigt. Men jag har starka bevis emot honom där han erkänner på olika ställen och på olika sätt. Hoppas han inser att han har förstört mig och erkänner, men det kommer Kräket nog aldrig att göra. För han är ett svin och tänker inte på andra om det inte gynnar han.

 

Nu kan man hoppas igen.

 

”Stjärnan”


Jobbigt

Jag har svårt att skriva just nu, vet inte varför. Jag bara väntar på att polisen ska ringa men varje dag som går och dom inte ringer så blir jag helt utmattad.

 

 Jag fick frågan om Kräket har hotat eller trakasserat mig efteråt. Men det är såhär att för det första så var jag ihop med han i 2 år efteråt. Och Kräket har sagt till mig att det inte var en våldtäkt för jag sa inte nej. Jag vet vad han kan göra om han blir arg, för detta kommer att förstöra hans liv. Jag vet att han gör vad som känns rätt i hans huvud och inte vad som är lagligt.  Jag är livrädd för Kräket och hans familj för dom är fan inte friska iheller. Men jag har folk som skyddar mig och finns vid min sida.

 

Vill orka mer.

 

”Stjärnan”


RSS 2.0